A vitaminok és ásványi anyagok fontos tápanyagok szervezetünk számára. De vajon elegendők az immunrendszer támogatására a fokozott légúti fertőzések szezonjában?

Egyes vitaminok és ásványi anyagok hiánya a betegségek egyik gyakori oka a világon.

Fontos tudni, hogy Európában, az Egyesült Államokban és Kanadában a felnőttek 35%-a szenved hiányt legalább egy mikrotápanyagban, leggyakrabban C-vitaminban, cinkben vagy D-vitaminban.

A vitaminok és ásványi anyagok a mikrotápanyagok közé tartoznak, mert kis mennyiségben (milligrammokban vagy akár mikrogrammokban) van rájuk szükségünk. Egyre több felnőtt és gyermek használ multivitaminokat a vitaminhiányok pótlása, egészségi állapotuk javítása és bizonyos betegségek kialakulásának megelőzése érdekében. A multivitaminok népszerűsége ezért az elmúlt években megnőtt, mivel sokan egyszerű megoldást látnak bennük az egészségesebb élethez. Valóban szükségesek, vagy legalábbis biztonságos a hosszú távú használatuk?

Mikor használjuk a Defendyl-Imunoglukan P4H®-t

Érdekes és tanulságos tartalom az immunrendszer mindennapi életben betöltött szerepéről.

A megfázások, az influenza és egyéb vírusok időszakában

A megfázások, az influenza és egyéb vírusok időszakában

Függetlenül attól, hogy milyen vírussal küzd (pl.: megfázás, influenza, stb.), ajánlott sokat pihenni, amíg jobban nem leszünk, sok folyadékot fogyasztani és az immunrendszerünket erősíteni.

Tovább

Fáradtság és rossz közérzet esetén

Tovább

Ha az immunrendszerünk legyengült

Tovább